RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huopakaton korjaus ensiluokkaisella laadulla 

Teemme huopakaton korjaukset kokonaisvaltaisesti yli 30 vuoden vankalla kokemuksella. Olemme bitumikattojen ja kattoremonttien osaava ammattilainen, jolle mikään urakka ei ole liian suuri. Meiltä onnistuu katon korjaus Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. 

Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet, teollisuuslaitokset, kerros- ja rivitalojen taloyhtiöt sekä kiinteistöjen omistajat. Suoritamme kattoremontit myös yksityisille kuluttajille. Huopakaton korjaus voidaan tehdä myös osana suurempaa kiinteistö- tai julkisivuremonttia. 

Olemme erikoistuneet bitumikattoihin 

S-Katto on bitumikattojen erikoisosaaja. Toteutamme täydelliset bitumikermien kattokorjaukset aina kantavista rakenteista lähtien kallistuksiin ja vedeneristykseen. Kattoremonttipalvelumme sisältää myös kattokorjaussuunnitelman teon. Jos korjaussuunnitelmaa tai -ehdotusta ei ole tehty, me toteutamme sellaisen. 

Meiltä saat kattavaa ja luotettavaa palvelua, kun kyseessä on huopakaton korjaus. Lisäksi rakennamme myös viherkattoja, jotka ovat ekologisia ja ulkonäöltään miellyttäviä. Asiakkaitamme ovat  taloyhtiöt,  yksityisasiakkaat , yritykset. 

Aloitamme huopakaton korjauksen kartoituskäynnillä 

Ennen kuin huopakaton korjaus kannattaa aloittaa, teemme tarkastuksen. Kartoituskäynnillä tutustumme katon kuntoon ja sen rakenteisiin – tarpeen vaatiessa katto voidaan myös avata. Otamme näytteet lämmöneristeestä ja tutkimme rakenteiden kunnon perusteellisesti. 

Tarkastamme ennen kattokorjauksia myös katon kallistukset, räystäiden rakenteet, veden poiston toimivuuden, kattokaivot, läpiviennit ja suojapellitykset. Selvitämme katon tuuletustarpeen, tarkastamme alipainetuulettimien ja tuuletusventtiilien määrän sekä höyrysulun kunnon. 

Katon korjaussuunnitelma mahdollistaa, että kattoremontti sujuu, ja takaa laadukkaan lopputuloksen; kustannukset arvioidaan mahdollisimman tarkasti ja suurilta yllätyksiltä vältytään huopakaton korjauksen aikana. 

Eristeiden vaihtaminen kattokorjauksen yhteydessä 

Usein katon lämmöneristeiden vaihtaminen tai lisääminen tulee tarpeeseen huopakaton korjauksen yhteydessä. lämmöneristeiden kunto pystytään tarkastamaan kätevästi korjauksen yhteydessä. Eristeet on myös helppo vaihtaa, kun katto on jo valmiiksi auki huopakattoremontin takia.  

Katon lämmöneristeiden vaihtaminen uusiin parantaa talon energiatehokkuutta. 

Huopakaton korjaus ja lämmöneristeiden uusiminen on yleensä hyvin kannattava sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin pienempinä sähkölaskuina ja lämmityskuluina. Jos olet katon korjauksen tarpeessa Helsingissä, Vantaalla Espoossa tai muualla Etelä-Suomen alueella, S-Katto voi auttaa sinua. 

Remontin suuruus riippuu katon kunnosta 

Kattokorjaukset ovat yhtä monimuotoisia kuin kohteetkin – joskus riittää pelkkä uuden pintakatteen asennus, joskus katto uusitaan kantavista rakenteista lähtien. 

Jos katolla ilmenee lätäköitymistä tai jos katto on loivempi kuin 1:80, tulee kaltevuutta korjata. Kattokorjaukset voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla. Kevytsora ja lämmöneristyslevy ovat yleisimmät korjaustavat, pelkällä katteen uusimisella ei kaltevuuksia korjata. Tarvittaessa räystäitä korotetaan ja pellitykset uusitaan. 

Kun pintakatteen uusiminen riittää, vanha pinta puhdistetaan ja tarvittaessa myös tasoitetaan huopakaton korjauksen yhteydessä. Tasoitteena laakerikerroksessa käytetään kovaa mineraalivillalevyä. Jos vedeneristyskerroksia on jo useita päällekkäin, poistamme vanhat kerrokset. Tämä on usein paras ratkaisu, koska samalla voimme varmistaa katteen alusrakenteiden kunnon. 

Huopakaton korjaukseen kuuluvat mm.

  • kartoituskäynti, katon kunnon ja rakenteiden arviointi 
  • vanhojen vedeneristeiden ja rakenteiden purkutyöt 
  • kattorakenteiden uusiminen 
  • höyrysulut 
  • lämmöneristeet 
  • tarvittavien kaatojen tekeminen 
  • bitumikatteen asennus 
  • kattokaivot ja alipainetuulettimet 
  • katon räystäiden puutyöt 
  • IV-läpimenot ja näiden vaatimat puutyöt 

Kattokorjaukset suunnitellaan aina yksilöllisesti katon kunnon ja tarpeiden pohjalta. 

S-Katto on kattokorjausten osaava ammattilainen 

Teemme kaikki huopakaton korjaukset vanhan katon purusta kantavien rakenteiden uusimiseen ja katteen asennukseen. Etsimme parhaat ratkaisut katon korjaukseen tapauskohtaisesti. Jos olemassa olevat suunnitelmat eivät mielestämme ole toteutuskelpoisia, me kerromme sen ja muutamme suunnitelmaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. 

Meidän kanssamme toimiminen on joustavaa ja helppoa. Myönnämme työllemme ja materiaaleille 10 vuoden kirjallisen takuun. S-Katto Oy:ltä saat kaikki kattopalvelut aina laadukkaasti, järkevästi ja edullisesti! 

Kysy tarjous huopakaton korjaukselle 

S-Katto on ammattitaitoinen vesikattojen toteuttaja Etelä-Suomessa. Suoritamme katon korjaukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla pääkaupunkisedulla yli 30 vuoden kokemuksella. Mikäli etsit tekijää, jolta onnistuu pienemmän tai suuremman kohteen huopakaton korjaus, ota meihin yhteyttä!  

Kattokorjaukset
Copyright © 2024 S-Katto Oy