Kattokorjaukset

Teemme bitumikattojen kattokorjaukset kokonaisvaltaisesti 30 vuoden vankalla kokemuksella. Olemme bitumikattojen ja kattoremonttien osaava ammattilainen, jolle mikään urakka ei ole liian suuri. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella.

Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet, teollisuuslaitokset, kerros- ja rivitalojen taloyhtiöt sekä kiinteistöjen omistajat. Suoritamme kattoremontit myös yksityisille kuluttajille. Kattokorjaukset voidaan tehdä myös osana suurempaa kiinteistö- tai julkisivuremonttia.

Soita 0400 650 672 

Olemme erikoistuneet bitumikattoihin

S-Katto on bitumikattojen erikoisosaaja. Toteutamme täydelliset bitumikermien kattokorjaukset aina kantavista rakenteista lähtien kallistuksiin ja vedeneristykseen. Kattoremonttipalvelumme sisältää myös kattokorjaussuunnitelman teon. Jos korjaussuunnitelmaa tai -ehdotusta ei ole tehty, me toteutamme sellaisen.

Kattokorjaus hyvässä vaiheessa, S-Katto.
Laadukkaat kattokorjaukset S-Katolta kokemuksella.


Aloitamme kattokorjaukset kartoituskäynnillä

Kartoituskäynnillä tutustumme katon kuntoon ja sen rakenteisiin – tarpeen vaatiessa katto voidaan myös avata. Otamme näytteet lämmöneristeestä ja tutkimme rakenteiden kunnon perusteellisesti. Tarkastamme myös katon kallistukset, räystäiden rakenteet, veden poiston toimivuuden, kattokaivot, läpiviennit ja suojapellitykset. Selvitämme katon tuuletustarpeen, tarkastamme alipainetuulettimien ja tuuletusventtiilien määrän sekä höyrysulun kunnon.

Katon korjaussuunnitelma mahdollistaa, että kattoremontti sujuu, ja takaa laadukkaan lopputuloksen; kustannukset arvioidaan mahdollisimman tarkasti ja suurilta yllätyksiltä vältytään.

Remontin suuruus riippuu katon kunnosta

Kattokorjaukset ovat yhtä monimuotoisia kuin kohteetkin – joskus riittää pelkkä uuden pintakatteen asennus, joskus katto uusitaan kantavista rakenteista lähtien.

Jos katolla ilmenee lätäköitymistä tai jos katto on loivempi kuin 1:80, tulee kaltevuutta korjata. Korjaustapoja on useita. Kevytsora ja lämmöneristyslevy ovat yleisimmät korjaustavat, pelkällä katteen uusimisella ei kaltevuuksia korjata. Tarvittaessa räystäitä korotetaan ja pellitykset uusitaan.

Kun pintakatteen uusiminen riittää, vanha pinta puhdistetaan ja tarvittaessa myös tasoitetaan. Tasoitteena laakerikerroksessa käytetään kovaa mineraalivillalevyä. Jos vedeneristyskerroksia on jo useita päällekkäin, poistamme vanhat kerrokset. Tämä on usein paras ratkaisu, koska samalla voimme varmistaa katteen alusrakenteiden kunnon.

Pyydä tarjous kattoremontista

 

Luotettavat kattokorjaukset suurempiinkin kohteisiin.


Kattoremonttiin kuuluvat mm.

Kattokorjaukset suunnitellaan aina yksilöllisesti katon kunnon ja tarpeiden pohjalta.

S-Katto on kattokorjausten osaava ammattilainen

Teemme kaikki kattokorjaukset vanhan katon purusta kantavien rakenteiden uusimiseen ja katteen asennukseen. Etsimme parhaat ratkaisut katon korjaukseen tapauskohtaisesti. Jos olemassa olevat suunnitelmat eivät mielestämme ole toteutuskelpoisia, me kerromme sen ja muutamme suunnitelmaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Työ- ja materiaalitakuu

Myönnämme työllemme ja materiaaleille 10 vuoden kirjallisen takuun.

Tiedustelut ja tarjouskyselyt


0400 650 672

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen »

S-Katto Oy – kattokorjaukset laadukkaasti, järkevästi ja edullisesti!