RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huopakaton uusiminen – Laadukas kattoremontti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa 

Huopakaton uusiminen voi tulla tarpeeseen, jos vanha katto näyttää kulumisen merkkejä. Halkeamat ja kuprut voivat johtaa ajan myötä vesivuotoihin, jotka puolestaan kastelevat lämmöneristeet ja katon rakenteet. Siksi huopakatto kannattaakin uusia hyvissä ajoin jo ennen kuin ongelmia ilmenee.  

Kun kaipaat osaavaa ja luotettavaa huopakattojen ammattilaista, ole yhteydessä S-Katon ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Teemme huopakattoremontteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Autamme sinua, kun huopakaton uusiminen tulee tarpeeseen. Toimimme myös muualla Etelä-Suomen alueella.  

Milloin huopakaton uusiminen on ajankohtaista? 

Huopakaton uusiminen on ajankohtaista, kun edellisestä kattoremontista on kulunut 30 vuotta tai kun katto näyttää muita kulumisen merkkejä. Huopakatto kannattaa tarkastaa säännöllisesti repsottavien kulmien, kuprujen, halkeamien ja vuotojen varalta. 

Huopakatot kestävät hyvin yli kymmenen vuotta ilman uusimista, joten huopakaton uusiminen ei tule tarpeeseen kovin usein. Yli 20 vuotta vanhoissa huopakatoissa saattaa olla ongelmia, koska lumi, UV-säteily ja muut sääilmiöt ovat jo kuluttaneet kattoa siinä ajassa varsin pitkään. Niin vanhaa kattoa kannattaa pitää silmällä säännöllisesti, jotta vahingoilta vältyttäisiin.  

Jos kyseessä on yli 30 vuotta vanha katto, huopakaton uusimista kannattaa miettiä. Vaikka katto olisikin hyvännäköinen, huopakaton uusiminen saattaa tulla tarpeeseen. 30 vuoden aikana katto on joutunut jo useaan kertaan rasituksen alle, joten jotkin ongelmat eivät saata näkyä päälle päin.  

Huopakaton uusiminen kerrostaloon ja muihin taloihin onnistuu näppärästi S-Katolta. Huopakaton uusiminen kannattaa, jotta katto toimisi hyvin myös tulevaisuudessa.
Huopakaton uusiminen onnistuu S-Katolta isompaankin kerrostalokokonaisuuteen tai toimistorakennukseen.

Katto kannattaa korjata aina ennen kuin ongelmia tulee. Vuotava huopakatto voi kastella lämmöneristeet, minkä takia eristeitä saatetaan joutua kuivattamaan. Silloin huopakaton uusiminen kestää pidempään, koska huopakattoremontin koko kasvaa.  

Epämukavien yllätysten välttämiseksi katto kannattaa tarkistaa ainakin kaksi kertaa vuodessa. Hyvät tarkastusajankohdat ovat yleensä keväällä ja syksyllä. 

Huopakattoremontin vaiheet 

S-Katon huopakattoremontti etenee sujuvasti ja vaihe vaiheelta. Jokainen huopakaton uusiminen alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana katto tarkistetaan ja tulevaa remonttia arvioidaan. Aikatauluista sekä hinnasta sovitaan asiakkaan kanssa, jotta kaikki olisi selvää heti alusta saakka.  

Näin huopakaton uusiminen etenee 

  • Kartoituskäynti  
  • Sovitaan työn hinnasta ja aikataulusta  
  • Työntekijät tulevat sovittuna päivänä  
  • Asiakkaan tilaamat toimenpiteet tehdään  
  • Työn luovutus 

Teemme laadukasta ja huolellista työtä, jotta bitumikattosi kestäisi kymmeniä vuosia hyväkuntoisena. Tämän takia myönnämme työllemme 10 vuoden takuun, joka kattaa sekä työn, että huopakaton uusimisessa käytetyt materiaalit. 

Huopakaton uusiminen ja energiatehokkuus 

Huopakaton uusimisen yhteydessä kannattaa huomioida energiatehokkuus. Lämmityskustannukset ovat merkittävä osa asumisen kokonaiskuluja, ja vanha huopakatto voi olla energiatehokkuuden kannalta heikko lenkki, mikäli eristeet ovat vanhentuneet tai vaurioituneet. Siksi tarjoamme palveluna myös katon eristeiden tarkistuksen ja tarvittaessa niiden vaihdon uudenaikaisiin, energiatehokkaampiin materiaaleihin. 

Laadukkaat lämmöneristeet vähentävät lämpöhävikkiä merkittävästi, mikä taas säästää lämmitysenergiaa ja pienentää asumiskustannuksia pitkällä aikavälillä. Eristeiden päivitys parantaa myös asumismukavuutta eliminoiden vedon tunnetta ja tasaa sisälämpötilaa. Oikein valittu ja asennettu eristekerros voi myös parantaa ääneneristystä. 

S-Katto auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi ja talosi energiatehokkuusvaatimuksiin sopivat ratkaisut. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo mielellään näissä kysymyksissä ja auttaa löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut. 

Kun haluat parantaa kodin tai kiinteistön energiatehokkuutta ja samalla uusia katon, meiltä S-Katolta saat kokonaisvaltaisen palvelun. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle kattavan tarjouksen, jossa otetaan huomioon niin huopakaton uusiminen kuin energiatehokkuuden parantaminenkin. 

Tilaa huopakaton uusiminen S-Katolta 

Huopakaton uusiminen onnistuu näppärästi, kun työhön valitaan parhaat tekijät. S-Katto on huopakattojen ammattilainen, joka ottaa kaikkien asiakkaidensa tarpeet huomioon. Laadukas työjälki on meille kunnia-asia, minkä vuoksi panostamme työvälineisiin sekä menetelmiin.

Jos huopakaton uusiminen on sinulle ajankohtaista, ole yhteydessä meihin. S-Katto tekee huopakattoremontit Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueilla. Lisäksi teemme huopakattojen korjauksia. Ota siis yhteyttä, niin autamme sinua huopakattoremontissa! 

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan huopakaton uusiminen yleensä kestää? 

Huopakaton uusiminen voi kestää muutamista päivistä viikkoihin. Työn kesto riippuu monista tekijöistä, kuten katon koosta ja työmaan olosuhteista. Keskimäärin pienempien kohteiden huopakaton uusiminen voidaan suorittaa muutamassa päivässä, kun taas suurempien kohteiden remontti voi kestää viikkoja. Teemme aina tarkan arvion työn kestosta kartoituskäynnillä. 

Kuinka usein huopakaton kunto tulisi tarkistaa? 

Suosittelemme tarkistamaan huopakaton kunnon vähintään kaksi kertaa vuodessa, etenkin kevään ja syksyn jälkeen, jotta mahdolliset vahingot tai kuluma havaitaan ajoissa. 

Onko huopakaton uusimisen yhteydessä mahdollista parantaa katon eristyksiä?  

Kyllä, huopakaton uusimisen yhteydessä on ihanteellinen tilaisuus tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa vanhat eristeet uusiin, energiatehokkaampiin materiaaleihin. Tämä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja voi säästää rahaa lämmityslaskuissa. 

Voiko huopakaton uusiminen nostaa kiinteistöni arvoa?

Ehdottomasti. Huopakaton uusiminen parantaa kiinteistön ulkonäköä ja suojaa sitä paremmin sääolosuhteilta, mikä voi lisätä kiinteistön markkina-arvoa ja vetovoimaisuutta. 

Mitä tapahtuu, jos kohtaan ongelmia uusitun huopakaton kanssa? 

Me S-Katolla myönnämme kaikille töillemme ja käyttämillemme materiaaleille 10 vuoden takuun. Jos huomaat ongelmia, ota meihin yhteyttä niin tarkastamme ja korjaamme mahdolliset puutteet takuun puitteissa. 

Tarjoaako S-Katto apua rahoitusvaihtoehtojen kanssa? 

Ymmärrämme, että remontit voivat olla suuria investointeja. Huopakaton uusiminen ei ole poikkeus. Autamme asiakkaita tunnistamaan mahdolliset tukimuodot ja tarjoamme informaatiota rahoitusvaihtoehdoista. Ota yhteyttä meihin, niin keskustelemme eri mahdollisuuksista. 

Miten vanha huopakatemateriaali poistetaan ja kierrätetään? 

Vastuullinen jätehuolto on meille tärkeä osa työtä, kun kyseessä on huopakaton uusiminen. Noudatamme voimassa olevia määräyksiä ja kierrätämme vanhan katemateriaalin asianmukaisesti, jotta ympäristövaikutukset pidetään mahdollisimman pieninä. 

Copyright © 2024 S-Katto Oy