RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huopakaton uusiminen onnistuu ammattilaiselta 

Huopakaton uusiminen voi tulla tarpeeseen, jos vanha katto näyttää kulumisen merkkejä. Halkeamat ja kuprut voivat johtaa ajan myötä vesivuotoihin, jotka puolestaan kastelevat lämmöneristeet ja katon rakenteet. Siksi huopakatto kannattaakin uusia hyvissä ajoin jo ennen kuin ongelmia ilmenee. 

Kun kaipaat osaavaa ja luotettavaa huopakattojen ammattilaista, ole yhteydessä S-Katon ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Teemme huopakattoremontteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Autamme asiakkaitamme, kun huopakaton uusiminen tulee tarpeeseen. Toimimme myös muualla Etelä-Suomen alueella. 

Milloin huopakaton uusiminen on ajankohtaista? 

Huopakatot kestävät hyvin yli kymmenen vuotta ilman uusimista, joten huopakaton uusiminen ei tule tarpeeseen kovin usein. Yli 20 vuotta vanhoissa huopakatoissa saattaa olla ongelmia, koska lumi, UV-säteily ja muut sääilmiöt ovat jo kuluttaneet kattoa siinä ajassa varsin pitkään. Niin vanhaa kattoa kannattaa pitää silmällä säännöllisesti, jotta vahingoilta vältyttäisiin. 

Jos kyseessä on yli 30 vuotta vanha huopakatto, uusimista kannattaa miettiä. Vaikka katto olisikin hyvännäköinen, huopakaton uusiminen saattaa tulla tarpeeseen. 30 vuoden aikana katto on joutunut jo useaan kertaan rasituksen alle, joten jotkin ongelmat eivät saata näkyä päälle päin. 

Huopakaton uusiminen kerrostaloon
Huopakaton uusiminen onnistuu S-Katolta isompaankin kerrostalokokonaisuuteen tai toimistorakennukseen.

Katto kannattaa korjata aina ennen kuin ongelmia tulee. Vuotava huopakatto voi kastella lämmöneristeet, minkä takia eristeitä saatetaan joutua kuivattamaan. Silloin huopakaton uusiminen kestää pidempään, koska huopakattoremontin koko kasvaa. 

Epämukavien yllätysten välttämiseksi katto kannattaa tarkistaa ainakin kaksi kertaa vuodessa. Hyvät tarkastusajankohdat ovat yleensä keväällä ja syksyllä. 

Huopakattoremontin vaiheet 

S-Katon huopakattoremontti etenee sujuvasti ja vaihe vaiheelta. Jokainen huopakaton uusiminen alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana katto tarkistetaan ja tulevaa remonttia arvioidaan. Aikatauluista sekä hinnasta sovitaan asiakkaan kanssa, jotta kaikki olisi selvää heti alusta saakka. 

Näin huopakaton uusiminen etenee

  • Kartoituskäynti 
  • Sovitaan työn hinnasta ja aikataulusta 
  • Työntekijät tulevat sovittuna päivänä 
  • Asiakkaan tilaamat toimenpiteet tehdään 
  • Työn luovutus 

Teemme laadukasta ja huolellista työtä, jotta bitumikattosi kestäisi kymmeniä vuosia hyväkuntoisena. Tämän takia myönnämme työllemme 10 vuoden takuun, joka kattaa sekä työn, että huopakaton uusimisessa käytetyt materiaalit. 

Tilaa huopakaton uusiminen S-Katolta 

Huopakaton uusiminen onnistuu näppärästi, kun työhön valitaan parhaat tekijät. S-Katto on huopakattojen ammattilainen, joka ottaa kaikkien asiakkaidensa tarpeet huomioon. Laadukas työjälki on meille kunnia-asia, minkä vuoksi panostamme työvälineisiin sekä menetelmiin. 

Jos huopakaton uusiminen on sinulle ajankohtaista, ole yhteydessä meihin. S-Katto tekee huopakattoremontit Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pääkaupunkiseudun alueilla. Lisäksi teemme huopakattojen korjauksia. Ota siis yhteyttä, niin autamme sinua huopakattoremontissa! 

Copyright © 2023 S-Katto Oy