RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Taloyhtiön kattoremontti kokeneelta ammattilaiselta 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu luontevasti kokeneelta ammattilaiselta. Tämän vuoksi S-Katto onkin oikea paikka olla yhteydessä, kun etsinnässä on laadukas kattoremontti. Taloyhtiön kattoremontti onnistuu meiltä parhaalla ammattitaidolla, oli kyseessä sitten kerrostalo tai rivitalo. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus huopakatoista, joten olemme nähneet monen monta työmaata. Matkan varrella olemme jättäneet jälkeemme lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita.  

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu meiltä Helsingissä, Vantalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa pystymme kuitenkin työskentelemään koko Etelä-Suomen alueella. Huopakattoremonttien lisäksi teemme korjaukset ja katon uusimiset. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset kokeneen huopakattojen ammattilaisen apua! 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu S-Katolta luotettavasti.
Taloyhtiön kattoremontti on tuttu projekti S-Katon ammattilaisille.

Milloin taloyhtiön kattoremontti on ajankohtainen? 

Taloyhtiön kattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, jos katolla alkaa olla näkyviä kulumisen merkkejä. Yli 10 vuotta vanhat huopakatot ovat yleensä vielä hyvässä kunnossa, joten pelkkä tarkistuskäynti on todennäköisesti riittävä. Jos katolla on ikää 20 vuotta, kannattaa olla tarkkana ja pitää kattoa erityisen hyvin silmällä. Bitumikatto tulisi tarkastaa vähintään kaksi kertaa vuodessa.  

Yli 30-vuotiaat huopakatot kaipaavat lähes poikkeuksetta korjausta tai remonttia. Suomen sääolosuhteet, kuten sade ja pakkanen, ovat kuluttaneet kattoa siinä ajassa jo merkittävästi. Bitumikaton kuntoa kannattaakin siis seurata säännöllisesti, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin.  

S-Katto on monipuolisesti palveleva remonttiyritys, sillä pystymme myös vaihtamaan katon eristeet kerrostalon tai rivitalon kattoremontin yhteydessä. Meiltä onnistuu myös räystäiden sekä muiden peltiosien asentaminen katolle, joten taloyhtiön kattoremontti onnistuu kokonaisvaltaisesti yhdeltä toimijalta.

Miten taloyhtiön kattoremontti etenee? 

Taloyhtiön kattoremontti etenee pitkälti samalla tavalla kuin omakotitalon tai teollisuusrakennuksen kattoremontti. Taloyhtiöön tehtävä kattoremontti vaatii kuitenkin asukkaiden huomioimista, sillä remontista syntyy luonnollisesti melua ja mahdolliset rakennustelineet saattavat aiheuttaa muutoksia kulkureitteihin.  

Taloyhtiön kattoremontin vaiheet  

  • Kartoituskäynti  
  • Taloyhtiön kattoremontti kilpailutetaan 
  • Sovitaan taloyhtiön kattoremontin hinnasta ja aikataulusta  
  • Viestintä talon asukkaille  
  • Työntekijät saapuvat sovittuna päivänä  
  • Talon asukkaat pidetään ajan tasalla työn etenemisestä  
  • Työn luovutus 

Me S-Katolla teemme voitavamme, jotta taloyhtiön kattoremontista koituisi mahdollisimman vähän haittaa talon asukkaille. Haittojen minimointiin kuuluu olennaisen osana sujuva työn eteneminen sekä selkeä viestintä. Mitä nopeammin ja huolellisemmin kattoremontti valmistuu, sitä lyhyemmän aikaa mahdollista melua syntyy. Katon korjaaminen aiheuttaa kuitenkin huomattavasti vähemmän melua kuin esimerkiksi julkisivukorjaus.  

Kiinnitämme taloyhtiön kattoremontissa erityistä huomiota työn laatuun ja huolellisuuteen, kun asennamme bitumikattoa. Olemme tehneet rivitalojen ja kerrostalojen kattoremontteja, asennuksia sekä korjauksia haastavissa kohteissa, joten S-Katolla on vankka kokemus monenlaisista projekteista.

Miten pitkään taloyhtiön kattoremontti kestää?

Taloyhtiön kattoremontti kestää sitä pidempään, miten iso katto on kyseessä. Merkittävin tekijä kattoremontin keston arvioinnissa on katon pinta-ala, sillä se määrittää bitumikermin ja työmäärän tarpeen.  

Jos kerrostalon tai rivitalon kattoremontti tehdään esimerkiksi sateisella ilmalla tai sateen riski on olemassa, katon päälle täytyy rakentaa sääsuoja. Suojakatoksen rakentamiseen ja muihin valmisteluihin menee oma aikansa, joten kannattaa varautua myös niihin.

Taloyhtiön kattoremontti edistää energiatehokkuutta

Taloyhtiön kattoremontti ei ole vain väistämätön korjaustoimenpide, vaan se voi olla merkittävä investointi kiinteistön tulevaisuuteen. Asianmukaisesti suunniteltu ja toteutettu kattoremontti voi tuoda mukanaan monenlaisia hyötyjä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, kuten energiatehokkuuden parantuminen ja kiinteistön arvon kasvaminen. 

Vanha, vuotava tai huonosti eristetty katto voi olla merkittävä tekijä karkaavien lämpöhukkien ja korkeiden lämmityskustannusten takana. Kattoremontin yhteydessä katon eristys voidaan päivittää nykyajan vaatimusten mukaiseksi, mikä vähentää lämpöhävikkiä. Parantunut eristys tarkoittaa, että kiinteistön sisätilat pysyvät lämpiminä pienemmällä energiankulutuksella talvikuukausina ja viileämpinä kesällä. Tämä tarkoittaa suoria säästöjä lämmityslaskuissa ja vähemmän päästöjä ympäristön kannalta. 

Voiko rivitalon tai kerrostalon kattoremontti vaikuttaa kiinteistön arvoon?

Taloyhtiön kattoremontti on investointi, joka näkyy ja tuntuu. Uusi katto lisää rakennuksen esteettistä houkuttelevuutta ja antaa vaikutelman, että kiinteistöstä on huolehdittu asianmukaisesti. Tämä nostaa kiinteistön arvoa ja mahdollistaa paremman markkina-aseman, mikäli taloyhtiö aikoo myydä tai vuokrata asuntoja. Potentiaaliset ostajat tai vuokralaiset arvostavat rakennusta, jossa on tehty laadukkaita päivityksiä, kuten uusi katto, koska se tarkoittaa vähemmän huolenaiheita heille tulevaisuudessa. 

Siksi taloyhtiön kattoremontti ei ole pelkkä kulu, vaan merkittävä panostus kiinteistön pitkän aikavälin arvoon ja asumismukavuuteen. S-Katto ymmärtää nämä edut ja tarjoaa asiantuntijuutta varmistaakseen, että jokainen toteutettu kattoremontti maksimoi hyödyt taloyhtiölle ja sen asukkaille. 

Laadukas taloyhtiön kattoremontti S-Katolta 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu, kun asialla on kokenut ja kaiken nähnyt tekijä. Vuosien varrella olemme kunnostaneet monia taloyhtiöiden kattoja Etelä-Suomen alueella. Olemme asentaneet uusia bitumikattoja uudiskohteisiin, remontoineet vanhoja kattoja sekä korjanneet lukuisia kohteita. Kokemus puhuu puolestaan ja se näkyy myös työmme jäljessä.  

Kysy siis tarjous taloyhtiön kattoremontista, jos huopakaton korjaaminen on ajankohtaista. S-Katto pystyy työskentelemään kaikissa kohteissa, oli kyseessä sitten vanha tai uusi talo, kerrostalo tai rivitalo. Meiltä onnistuu haastavampikin kohde ja taloyhtiön kattoremontti! 

Usein kysytyt kysymykset

Mistä huomaan, että taloyhtiöni katto tarvitsee remonttia? 

Kattoa tulee tarkastaa säännöllisesti ja hakea ammattilaisten arviota, jos näkyvissä on kulumisen merkkejä, vuotoja tai muita vaurioita. Erityisen tarkka kannattaa olla, jos katto on yli 20 vuotta vanha, sillä tässä iässä katoilla voi olla lisääntyviä korjaustarpeita. 

Kuinka kauan taloyhtiön kattoremontti kestää? 

Remontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten katon pinta-alasta, sääolosuhteista ja mahdollisista erityisvaatimuksista. S-Katto pyrkii arvioimaan työn keston mahdollisimman tarkasti ja viestittämään aikataulusta ennen työn alkua. 

Miten taloyhtiön asukkaita tiedotetaan remontista? 

Asukkaille tiedotetaan remontin alkamisesta, etenemisestä ja mahdollisista kulkureittien muutoksista selkeästi ja ajoissa. Kommunikaatio suoritetaan yleensä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kautta, ja S-Katto varmistaa sujuvan tiedonkulun kaikissa remonttivaiheissa. 

Mikä vaikuttaa tarjottavan kattoremontin hintaan? 

Hinta muodostuu useista tekijöistä, kuten katon koosta, valituista materiaaleista, tarvittavista lisätöistä kuten eristeiden vaihdosta, sekä mahdollisesta sääsuojan rakentamisesta. S-Katto antaa kattavan ja sitovan tarjouksen, kun kaikki työn yksityiskohdat ovat selvillä. 

Mitä tapahtuu, jos sateinen sää uhkaa remontin aikana? 

Jos sateen uhka on olemassa, katon päälle rakennetaan sääsuoja, jotta työtä voidaan jatkaa ilman vesivahingon riskiä. S-Katto varautuu sääolosuhteisiin suunnitellakseen työn niin, että viivästyksiä tulee mahdollisimman vähän. 

Copyright © 2024 S-Katto Oy