RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Taloyhtiön kattoremontti kokeneelta ammattilaiselta 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu luontevasti kokeneelta ammattilaiselta. Tämän vuoksi S-Katto onkin oikea paikka olla yhteydessä, kun etsinnässä on laadukas kattoremontti. Teemme kattoremontin parhaalla ammattitaidolla, oli kyseessä sitten kerrostalo tai rivitalo. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus huopakatoista, joten olemme nähneet monen monta työmaata. Matkan varrella olemme jättäneet jälkeemme lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita. 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu meiltä Helsingissä, Vantalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarvittaessa pystymme kuitenkin työskentelemään koko Etelä-Suomen alueella. Huopakattoremonttien lisäksi teemme korjaukset ja katon uusimiset. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset kokeneen huopakattojen ammattilaisen apua! 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu S-Katolta luotettavasti.
Taloyhtiön kattoremontti on tuttu projekti S-Katon ammattilaisille.

Milloin taloyhtiön katto kannattaa remontoida? 

Taloyhtiön kattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, jos katolla alkaa olla näkyviä kulumisen merkkejä. Yli 10 vuotta vanhat huopakatot ovat yleensä vielä hyvässä kunnossa, joten pelkkä tarkistuskäynti on todennäköisesti riittävä. Jos katolla on ikää 20 vuotta, kannattaa olla tarkkana ja pitää kattoa erityisen hyvin silmällä. Bitumikatto tulisi tarkastaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. 

Yli 30-vuotiaat huopakatot kaipaavat lähes poikkeuksetta korjausta tai remonttia. Suomen sääolosuhteet, kuten sade ja pakkanen, ovat kuluttaneet kattoa siinä ajassa jo merkittävästi. Bitumikaton kuntoa kannattaakin siis seurata säännöllisesti, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin. 

S-Katto on monipuolisesti palveleva remonttiyritys, sillä pystymme myös vaihtamaan katon eristeet kerrostalon tai rivitalon kattoremontin yhteydessä. Meiltä onnistuu myös räystäiden sekä muiden peltiosien asentaminen katolle, joten taloyhtiön kattoremontti onnistuu kokonaisvaltaisesti yhdeltä toimijalta.

Miten taloyhtiön kattoremontti etenee? 

Taloyhtiön kattoremontti etenee pitkälti samalla tavalla kuin omakotitalon tai teollisuusrakennuksen kattoremontti. Taloyhtiöön tehtävä kattoremontti vaatii kuitenkin asukkaiden huomioimista, sillä remontista syntyy luonnollisesti melua ja mahdolliset rakennustelineet saattavat aiheuttaa muutoksia kulkureitteihin. 

Taloyhtiön kattoremontin vaiheet 

  • Kartoituskäynti 
  • Tarjousten kilpailutus 
  • Sovitaan kattoremontin hinnasta ja aikataulusta 
  • Viestintä talon asukkaille 
  • Työntekijät saapuvat sovittuna päivänä 
  • Pidetään talon asukkaat ajan tasalla työn etenemisestä 
  • Työn luovutus 

Me S-Katolla teemme voitavamme, jotta taloyhtiön kattoremontista koituisi mahdollisimman vähän haittaa talon asukkaille. Haittojen minimointiin kuuluu olennaisen osana sujuva työn eteneminen sekä selkeä viestintä. Mitä nopeammin ja huolellisemmin kattoremontti valmistuu, sitä lyhyemmän aikaa mahdollista melua syntyy. Katon korjaaminen aiheuttaa kuitenkin huomattavasti vähemmän melua kuin esimerkiksi julkisivukorjaus. 

Kiinnitämme taloyhtiön kattoremontissa erityistä huomiota työn laatuun ja huolellisuuteen, kun asennamme bitumikattoa. Olemme tehneet rivitalojen ja kerrostalojen kattoremontteja, asennuksia sekä korjauksia haastavissa kohteissa, joten S-Katolla on vankka kokemus monenlaisista projekteista. 

Miten pitkään taloyhtiön kattoremontti kestää?

Taloyhtiön kattoremontti kestää sitä pidempään, miten iso katto on kyseessä. Merkittävin tekijä kattoremontin keston arvioinnissa on katon pinta-ala, sillä se määrittää bitumikermin ja työmäärän tarpeen.  

Jos kerrostalon tai rivitalon kattoremontti tehdään esimerkiksi sateisella ilmalla tai sateen riski on olemassa, katon päälle täytyy rakentaa sääsuoja. Suojakatoksen rakentamiseen ja muihin valmisteluihin menee oma aikansa, joten kannattaa varautua myös niihin. 

Laadukas taloyhtiön kattoremontti S-Katolta 

Taloyhtiön kattoremontti onnistuu, kun asialla on kokenut ja kaiken nähnyt tekijä. Vuosien varrella olemme kunnostaneet monia taloyhtiöiden kattoja Etelä-Suomen alueella. Olemme asentaneet uusia bitumikattoja uudiskohteisiin, remontoineet vanhoja kattoja sekä korjanneet lukuisia kohteita. Kokemus puhuu puolestaan ja se näkyy myös työmme jäljessä. 

Kysy siis tarjous taloyhtiön kattoremontista, jos huopakaton korjaaminen on ajankohtaista. S-Katto pystyy työskentelemään kaikissa kohteissa, oli kyseessä sitten vanha tai uusi talo, kerrostalo tai rivitalo. Meiltä onnistuu haastavampikin kohde ja taloyhtiön kattoremontti! 

Copyright © 2023 S-Katto Oy