Bitumikatot


Teemme bitumikatot 30 vuoden kokemuksella Helsingin seudulla ja Etelä-Suomen alueella. Bitumikatot kestävät hyvin Suomen muuttuvia sääolosuhteita, kuten pakkasta ja lunta. Käytämme laadukkaita, johtavien eurooppalaisten bitumitehtaiden tuotteita, SBS- ja APP-bitumeja, joilla on erinomaiset vedeneristysominaisuudet. Hinnaltaan bitumi on kohtuullisen edullinen kattomateriaali.

Bitumi on käytännössä ainoa oikea valinta tasa- tai loivakattoisen talon vedeneristykseen. Muun muassa tiili- ja peltikatot vaativat huomattavasti jyrkemmän kattokulman – bitumikatot ovat tasa- ja loivakattoisten kiinteistöjen johtava katemateriaali. Myös toteuttamamme viherkatot tehdään bitumikatteen päälle.

Kokonaisvaltainen kattoratkaisu

Toteutamme bitumikatot kantavista rakenteista eteenpäin aina vedeneristykseen ja katon viimeistelytöihin. Tarvittaessa olemme mukana jo katon suunnitteluprojektissa. Teemme sekä uudiskattoja että kattoremontteja.

Kattoratkaisu sisältää:

 • kattorakenteet
 • höyrysulut
 • lämmöneristeet
 • tarvittavat kaadot
 • bitumiset vedeneristeet
 • kattokaivot ja alipainetuulettimet
 • katon räystäiden puutyöt
 • IV-läpimenot ja näiden puutyöt

Olemme bitumikattojen kokonaisvaltainen ammattilainen. Toteutamme kaikki katon vaiheet. Teemme bitumikattotyöt kantavista rakenteista ylöspäin. Tarpeen vaatiessa etsimme myös vaihtoehtoisia ratkaisuja katon toteutukseen – miten katon voi rakentaa mahdollisimman laadukkaasti, järkevästi ja edullisesti.

Laadukkaasti toteutetut bitumikatot asennettuna

Bitumikaton edut

Bitumi on joustava materiaali, jolla on erinomaiset kylmän- ja pakkasen kesto-ominaisuudet, joten bitumi sopii täydellisesti Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Myös bitumin vedeneristysominaisuudet ovat erinomaiset. Bitumikatot ovat myös kohtuuhintaisia.

Bitumikatto

 • on paras valinta tasa- tai loivakattoiselle kiinteistölle.
 • on joustava ja kohtuuhintainen.
 • kestää oikein asennettuna hyvin pakkasta ja muuttuvia sääolosuhteita.
 • omaa hyvät vedeneristysominaisuudet.

Työnkulku

Suoritamme jokaiseen kohteeseen tutustumis- ja kartoituskäynnin, jonka perusteella laskemme tarjouksen. Teemme myös kattosuunnitelman, jos sellaista ei ole ennestään valmiina. Sopimusvaiheessa sovimme yhteiset pelisäännöt ja aikataulut, joita noudatamme. Työmaalla teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa hyvässä hengessä. Olemme asiakasystävällisiä ja palveluhenkisiä bitumikattojen ammattilaisia.

Saneerauskohteet

Kattoremonttikohteissa arvioimme olemassa olevan katon ja sen rakenteiden kunnon. Toteutamme kattoremontin tarpeiden mukaisesti. Puramme vanhat vedeneristeet ja kuljetamme ne pois. Teemme tarvittaessa uudet kattorakenteet ja asennamme uuden bitumikaton kaikkine työvaiheineen.

Asiakkaat

Toteutamme bitumikatot uudis- ja saneerauskohteisiin niin rakennuttajille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, teollisuuslaitoksille kuin omakotitaloasujillekin. Emme pelkää isojakaan kohteita.

Takuu

Myönnämme tekemällämme työllemme ja materiaaleille 10 vuoden kokonaisvaltaisen kirjallisen takuun.

Bitumikatot laadukkaasti 30 vuoden kokemuksella

S-Katto on bitumikattojen vankka ammattilainen. Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta ja asentajamme ovat osaavia ammattimiehiä. Olemme rehti suomalainen toimija – sanamme pitää ja toimimme aina sopimuksessa määriteltyjen sääntöjen ja aikataulujen mukaisesti. Toimintamme ei kuitenkaan ole kiveen hakattua, vaan olemme joustavia ja asiakaskeskeisiä. Teemme mielellämme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!


0400 650 672

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen »

Yhteystiedot

 Koskelontie 16 B1, 02920 Espoo

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.