Bitumikatot


Teemme bitumikatot 30 vuoden kokemuksella Helsingin seudulla ja Etelä-Suomen alueella. Bitumikatot kestävät hyvin Suomen muuttuvia sääolosuhteita, kuten pakkasta ja lunta. Käytämme laadukkaita, johtavien eurooppalaisten bitumitehtaiden tuotteita, SBS- ja APP-bitumeja, joilla on erinomaiset vedeneristysominaisuudet. Hinnaltaan bitumi on kohtuullisen edullinen kattomateriaali.

Bitumi on käytännössä ainoa oikea valinta tasa- tai loivakattoisen talon vedeneristykseen. Muun muassa tiili- ja peltikatot vaativat huomattavasti jyrkemmän kattokulman – bitumikatot ovat tasa- ja loivakattoisten kiinteistöjen johtava katemateriaali. Myös toteuttamamme viherkatot tehdään bitumikatteen päälle.

Pyydä tarjous

 

Bitumikatto on laatutietäjän valinta.
Bitumikaton asennus on ammattilaistyötä.

Bitumikaton edut

Bitumi on joustava materiaali, jolla on erinomaiset kylmän- ja pakkasen kesto-ominaisuudet, joten bitumi sopii täydellisesti Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Myös bitumin vedeneristysominaisuudet ovat erinomaiset. Bitumikatot ovat myös kohtuuhintaisia.

Bitumikatto

Työnkulku

Suoritamme jokaiseen kohteeseen tutustumis- ja kartoituskäynnin, jonka perusteella laskemme tarjouksen. Teemme myös kattosuunnitelman, jos sellaista ei ole ennestään valmiina. Sopimusvaiheessa sovimme yhteiset pelisäännöt ja aikataulut, joita noudatamme. Työmaalla teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa hyvässä hengessä. Olemme asiakasystävällisiä ja palveluhenkisiä bitumikattojen ammattilaisia.

Pyydä tarjous

Saneerauskohteet

Kattoremonttikohteissa arvioimme olemassa olevan katon ja sen rakenteiden kunnon. Toteutamme kattoremontin tarpeiden mukaisesti. Puramme vanhat vedeneristeet ja kuljetamme ne pois. Teemme tarvittaessa uudet kattorakenteet ja asennamme uuden bitumikaton kaikkine työvaiheineen.

Asiakkaitamme

Toteutamme bitumikatot uudis- ja saneerauskohteisiin niin rakennuttajille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, teollisuuslaitoksille kuin omakotitaloasujillekin. Emme pelkää isojakaan kohteita.

Takuu

Myönnämme tekemällämme työllemme ja materiaaleille 10 vuoden kokonaisvaltaisen kirjallisen takuun.

 

Bitumikatto valmistuu 30 vuoden kokemuksella.
Osittain valmis bitumikatto

Bitumikatot laadukkaasti 30 vuoden kokemuksella

S-Katto on bitumikattojen vankka ammattilainen. Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta ja asentajamme ovat osaavia ammattimiehiä. Olemme rehti suomalainen toimija – sanamme pitää ja toimimme aina sopimuksessa määriteltyjen sääntöjen ja aikataulujen mukaisesti. Toimintamme ei kuitenkaan ole kiveen hakattua, vaan olemme joustavia ja asiakaskeskeisiä. Teemme mielellämme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!


0400 650 672

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen »