RASKAAN SARJAN KATTO-OSAAMISTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Bitumikatot kaikkiin rakennuksiin 

S-Katto tekee bitumikatot yli 30 vuoden kokemuksella Helsingin seudulla ja Etelä-Suomen alueella. Bitumikatot kestävät hyvin Suomen muuttuvia sääolosuhteita, kuten pakkasta ja lunta. Käytämme laadukkaita, johtavien eurooppalaisten bitumitehtaiden tuotteita, SBS- bitumeja, joilla on erinomaiset vedeneristysominaisuudet. Hinnaltaan bitumi on kohtuullisen edullinen kattomateriaali. 

Bitumi on käytännössä ainoa oikea valinta tasa- tai loivakattoisen talon vedeneristykseen. Muun muassa tiili- ja peltikatot vaativat huomattavasti jyrkemmän kattokulman – bitumikatot ovat tasa- ja loivakattoisten kiinteistöjen johtava katemateriaali.

Jos siis tarvitset monipuolista osaajaa, jolta onnistuu huopakattojen asennus sekä korjaus, ole yhteydessä meihin! 

Bitumikaton edut 

Bitumi on joustava materiaali, jolla on erinomaiset kylmän- ja pakkasen kesto-ominaisuudet, joten bitumi sopii täydellisesti Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Myös bitumin vedeneristysominaisuudet ovat erinomaiset. Bitumikatot ovat myös kohtuuhintaisia, minkä lisäksi huopakatot ovat hiljaisia sateella. 

Bitumikatto 

  • on paras valinta tasa- tai loivakattoiselle kiinteistölle. 
  • on joustava ja kohtuuhintainen. 
  • kestää oikein asennettuna hyvin pakkasta ja muuttuvia sääolosuhteita. 
  • omaa hyvät vedeneristysominaisuudet. 

Työnkulku 

Suoritamme jokaiseen kohteeseen tutustumis- ja kartoituskäynnin, jonka perusteella laskemme tarjouksen. Teemme myös kattosuunnitelman, jos sellaista ei ole ennestään valmiina. Sopimusvaiheessa sovimme yhteiset pelisäännöt ja aikataulut, joita noudatamme. Työmaalla teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa hyvässä hengessä. Olemme asiakasystävällisiä ja palveluhenkisiä bitumikattojen ammattilaisia. 

Huopakattojen saneerauskohteet 

Kattoremonttikohteissa arvioimme olemassa olevan katon ja sen rakenteiden kunnon. Toteutamme kattokorjaukset tarpeiden mukaisesti. Puramme tarvittaessa vanhat rakenteet ja kuljetamme ne pois. Teemme tarvittaessa uudet kattorakenteet ja asennamme uuden bitumikaton kaikkine työvaiheineen. 

Ketkä ovat asiakkaitamme? 

Toteutamme bitumikatot uudis- ja saneerauskohteisiin niin rakennuttajille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, teollisuuslaitoksille kuin omakotitaloasujillekin. Emme pelkää isojakaan kohteita. 

Voit tutustua asiakkaisiimme tarkemmin referenssit-sivullamme. Vuosien varrella olemme auttaneet monia asiakkaitamme huopakattojen uusimisessa sekä korjauksessa. Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Etelä-Suomen alueella on ansiostamme paljon enemmän onnellisia huopakaton omistajia. Voit liittyä heidän joukkoonsa ottamalla meihin yhteyttä! 

Miten pitkä takuu bitumikatolla on? 

S-Katto myöntää tekemälleen työlle ja materiaaleille 10 vuoden kokonaisvaltaisen kirjallisen takuun. Olemme  luotettava toimija, jonka perusperiaatteisiin kuuluvat sekä vastuullisuus että laadukas työnjälki. 

Selkeä viestintä ja asiakkaan kuuntelu auttavat huopakaton asentamisessa, korjauksessa tai paikkaamisessa. Tällä tavalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen ja asiakkaan tyytyväisyys taataan. 

Bitumikatot laadukkaasti yli 30 vuoden kokemuksella 

S-Katto on bitumikattojen vankka ammattilainen. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta ja asentajamme ovat osaavia ammattimiehiä. Olemme rehti suomalainen toimija – sanamme pitää ja toimimme aina sopimuksessa määriteltyjen sääntöjen ja aikataulujen mukaisesti. Toimintamme ei kuitenkaan ole kiveen hakattua, vaan olemme joustavia ja asiakaskeskeisiä. Teemme mielellämme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. 

Jos siis tarvitset kokenutta huopakaton asentajaa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai muualla Etelä-Suomen alueella, ole yhteydessä S-Kattoon!

Copyright © 2024 S-Katto Oy